hirdetés

A OnePlus 12 okostelefon elérhető áron kuponozható

A legmodernebb hardverekkel és lenyűgöző kijelzővel hódít a OnePlus zászlóshajója

hír
A OnePlus 12 okostelefon elérhető áron kuponozható 1

Forrás: Gshopper

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-23

A OnePlus 12 okostelefon kuponunknak köszönhetően most újra kedvező áron elérhető a Gshopperen. A OnePlus méltán híres flagship telefonja, amelyet a Snapdragon 8 Gen 3 processzor hajt, a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, és most a 16 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel felszerelt készülék elérhető a magyar vásárlók számára is, méghozzá 259 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető. Az okostelefon a Gshopper kínálatában fekete, fehér és zöld színekben is elérhető.

Fontos megjegyezni, hogy a Gshopperen kapható OnePlus 12 kínai verzió, de az eladó gondoskodik arról, hogy a készülékre telepített globális OxygenOS operációs rendszerrel és Google-szolgáltatásokkal jusson el hozzád. Ez biztosítja, hogy a telefon tökéletesen működjön a hazai hálózatokon is, anélkül, hogy bármi gondot okozna a mindennapi használat során. A csomag tartalmaz egy kínai töltőfejet, de egy EU-kompatibilis átalakítót is mellékelnek, így nem kell külön foglalkoznod az eszköz töltésével sem.

A kijelző 10 bites színmélységet kínál, HDR10+, HDRVivid és Dolby Vision támogatással rendelkezik, és a DisplayMate A+ értékelést is megkapta, ami a legjobb minősítés, amit egy kijelző kaphat. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe van integrálva, az Aqua Touch technológia pedig lehetővé teszi a nedves kijelző könnyebb használatát.

A kamerák terén a OnePlus 12 a 4. generációs Hasselblad rendszert használja, amely egy 50 MP-es főkamera mellett 48 MP-es ultraszéles látószögű kamerát, 64 MP-es periszkópos kamerát és egy multi-spektrumos szenzort is tartalmaz. Ezekkel a OnePlus 12 a mobilfotózás élvonalába tartozik.

Az 5400 mAh-s akkumulátor átlagos használat mellett akár 47 órás üzemidőt biztosít. A termékhez járó 100 wattos eredeti OnePlus, EU dugós töltővel, SUPERVOOC töltéssel mindössze 26 perc alatt teljesen feltölthető, és az új AIRVOOC technológiának köszönhetően akár vezeték nélkül is 55 perc alatt elérhető a 100%-os töltöttség 50 wattos teljesítménnyel.

A Gshopperen történő vásárlás során a GP6th-86  kuponkód használatával 259 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, ami igazán méltányos ár érte. A telefon kínai raktárból érkezik, de az ár már tartalmazza az ÁFA-t, így semmilyen extra költséged nem lesz, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés