hirdetés

A Nintendo Switch Lite hihetetlen, de 66 700 Ft-ba kerül

A hazai webshopokban sokkal drágábban találod csak meg

hír
A Nintendo Switch Lite hihetetlen, de 66 700 Ft-ba kerül 1

Forrás: Nintendo Official

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Imádjuk a Nintendo Switcheket hordozhatóságuk, kézikonzol módjuk, széles játékkínálatuk és kiváló játékélményük miatt. Szerencsére az Aliexpress Fall Savings keretén belül találtunk egy kihagyhatatlan Nintendo Switch Lite ajánlatot. Hétféle színben választhatsz konzolt és mindösszesen csak 66 000 forintot kell érte fizetned kuponunkkal. A hazai boltokban az áruk 83 000 forinttól indul, így érdemes gyorsan a kosárba rakni mielőtt elfogyna.

A még ütősebb játékélmény érdekében a gyártó gyorsulásmérőt és giroszkópot helyezett a Switchbe. Lapul benne egy szülői felügyelet funkció is, így teljes mértékben a tiéd a döntés, hogy a többi felhasználó miként használja a Nintendo Switch Lite konzolt. Az ingyenes mobilalkalmazás letöltése után pedig még több opció áll a rendelkezésedre, az okostelefonoddal kényelmesen, bárhonnan megváltoztathatod a szülői felügyelet beállításait.

Ne hagyd ki az Aliexpress ajánlatát, hisz míg a hazai boltokban 83 000 forinttól indul a Nintendo Switch Lite ára, addig itt és most 66 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lecsaphatsz rá, ha használod a RendeljFS20  kuponkódot.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés