hirdetés

A Ninkear nagyképű laptopja erős AMD processzort kapott

Ezen már játszani is tudtok

hír
A Ninkear nagyképű laptopja erős AMD processzort kapott 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-07-17

A Ninkear A16 Pro laptopja egy nagyon komoly processzort kapott, de a többi hardvereleme sincs ettől lemaradva. A kijelzője nagyfelbontású, az aksija óriási és minden egyéb aspektusában remek ez a laptop. A márkával szerzett korábbi tapasztalatink alapján egy decens gépről van szó, amit teljes biztonsággal vásárolhattok meg, még mi magunk is befogtunk munkára egyet a tesztje óta. Az A16 Pro az NNNNIKA16P  kuponkóddal 304 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, ami nem kevés pénz, de ezért cserébe bőven kaptok teljesítményt és pár ajándékot is.

A gépbe 4 darab hangszóró került, a mérete miatt numerikus billentyűzet szegmens is került rá és még a háttérvilágítást sem hagyták ki mögüle. Az akkumulátora óriási, 80,08 Wh-s, amivel 10 órányi használatot ígér a Ninkear, de ha lemerülne, 1 óra alatt fél napnyi üzemidőt pumpálhattok bele a 100 wattos töltővel.

A dizjánja nagyon letisztult, már-már macbookosan, azonban érdemes számításba venni, hogy nem egy könnyű darab, 1,8 kg nyom a mérlegen, úgyhogy ez már érezhető lesz, ha berakjátok a táskába. A Windows 11-et előtelepítve kapjátok a gép mellé, ahogyan a Geekbuying most ad mellé egy vezetékes egeret és 6 különböző nyelvű billentyűzetmatricát is, ami minket annyira nem fog lázba hozni, mert magyar sajnos nincs közöttük. Az első 20 megrendelőnek jár egy Ninkear notebooktartó is. 

Az A16 Pro egy nagyon erős, jól felszerelt laptop, amihez hasonló maximum az N16 Pro volt, de az Intel processzoros volt, amivel azért akadt 1-2 probléma. Az A16 Prótól mi egy kicsit jobb eredményre számítunk, ami a fejlettebb proci miatt is van, éppen ezért nem túlzás az érte kért 304 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az NNNNIKA16P  kuponkód felhasználása után. A terméket európai raktárból postázzák, de az akció pár nap múlva lejár, szóval gyorsan meg kell fontolni, hogy megvennétek-e.

hirdetés