hirdetés

A Newtral NT002 székén nem fogsz elzsibbadni

Ergonomikus kialakítású irodai szék a Newtraltól

hír
A Newtral NT002 székén nem fogsz elzsibbadni 1

Forrás: Bangood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-15

Ha valami meg tudja keseríteni a mindennapi íróasztal mellett végzett feladatokat, az a rossz ülőalkalmatosság. Ezért most az iskolakezdési, Sulifeszt akciónkban szereztük sok-sok olyan kupont, amelyekért cserébe szuper, ergonomikus irodai székeket szerezhettek be. A mostani cikkben a Newtral NT002 lábtartós székét ajánljuk, amelyet adaptív deréktámasz rendszerrel szereltek fel.

A Newtral NT002 szék anyaghasználata és tervezése a minőséget és a tartósságot helyezi előtérbe. A széket Korea Filo légáteresztő hálós háttámlával szerelték fel, amely biztosítja a jó szellőzést még hosszú ülés során is. Az ülőpárna magas sűrűségű, 7 cm vastag szivacsból készült, így várhatóan hosszú ideig megőrzi formáját és kényelmét. A vízálló és antisztatikus szövetborítás tovább növeli a tartósságot, miközben könnyen tisztítható is. Az erős alumínium alap és a nagy teherbírású, Class-4-es gázlift garantálja, hogy a szék akár 136 kg-os terhelést is gond nélkül elbírjon.

Összeállítása egyszerű és gyors, mindössze 15-20 percet vesz igénybe, így hamar élvezheted a kényelmét. A gyártó 3 év garanciát biztosít a termékre, és ingyenes alkatrészcserét kínál, ha bármilyen probléma adódna. A Newtral NT002 szék nemcsak az otthoni tanulásra vagy munkára tökéletes, hanem hosszú távon is hozzájárul a kényelmedhez és egészségedhez.

Az iskolakezdés ideális alkalom arra, hogy beszerezz egy ilyen kiváló minőségű, ergonomikus irodai széket, ami most a Sulifeszten elképesztően jó áron jelent meg a Banggoodon. 133 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a Rendkinai926  kuponért cserébe. Mivel cseh raktárból érkezik, így az iskolakezdésre megérkezik.

hirdetés