hirdetés

A nemrég tesztelt durva Ninkear laptop még olcsóbb lett

Komoly Intel proci, sok RAM és felejthetetlen kijelző

hír
A nemrég tesztelt durva Ninkear laptop még olcsóbb lett 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-07-31

A Ninkear N16 Pro tesztjét július elején publikáltuk, azóta viszont máris lejjebb csúszott az ára. Habár nem egy tökéletes gépről beszélünk, a benne lévő 13. generáció Intel Core i7 processzor és a 32 GB RAM viszont kárpótolja a felhasználókat. Ha nem gamer gépet kerestek, akkor nagyon jó alternatívája ez az itthon kapható notebookoknak, ugyanis hasonló specifikációt csak dedikált videókártyával kaptok, 100 000 forinttal drágábban. A 8JUYPCRV  kuponnal Geekbuyingon 251 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg, európai szállítással.

Az árban, kínai laptopoknál megszokott módon benne van a Windows 11 licenc is, illetve a szokásos vezeték nélküli kapcsolatokat – BT 5.0, WiFi 6 –  is megtaláljátok a felhozatalban, ráadásul a trackpad sarkába még egy ujjlenyomat-olvasó is került. Az akkumulátora 5500 mAh-s, ami nagyjából 5 órányi használatot tesz lehetővé, ez egy kicsit kevés már 2024-ben, de valamit valamiért. A 16 colos méret egyik előnye, hogy normális billentyűzet is elfér a házban, így van numerikus pad is, illetve háttérvilágítást is kapott a klaviatúra. Ami a portokat illeti,

  • 2 darab USB 3.0
  • 1 darab USB 2.0
  • 1 darab 3,5 mm jack
  • 1 darab Type-C
  • 1 darab HDMI
  • 1 darab LAN

Mondjuk a gyártó taglalhatná jobban is, hogy melyik pontosan milyen szabványokat használ, de a Type-C portról viszont kiderül, hogy csak adattovábbításra képes, tehát sem tölteni nem lehet róla a gépet, sem képkimenetként használni.

A Ninkear N16 Pro a Geekbuying európai raktárából érkezik, a 8JUYPCRV  kuponnal pedig most 251 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok.

hirdetés