hirdetés

A Maircle F1 állóporszívó megkönnyíti a padlótisztítást

Erőteljes szívóerő, többfunkciós kialakítás és kényelmes öntisztítás

hír
A Maircle F1 állóporszívó megkönnyíti a padlótisztítást 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-24

A Maircle F1 tökéletes társad lesz, ha a padlótisztítást szeretnéd egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni. Ez a könnyű, vezeték nélküli porszívó és felmosó ötvözi a modern technológiát a praktikus funkciókkal. Ezzel az eszközzel a nedves és száraz koszt egyaránt hatékonyan távolíthatod el, ráadásul foltmentes felületet hagy maga után.

A Maircle F1 nemcsak porszívó, hanem egyben felmosó is. Ezzel az egyetlen eszközzel mindent megoldhatsz: port szív, mossa és szárazra törli a padlót. Ez a multifunkcionális készülék leveszi a terhet a válladról, hiszen nem kell több eszközt cipelni a takarítás során. Csak helyezd a töltőállomásra, és már kész is a következő használatra!

5 különböző tisztítási móddal rendelkezik, így minden helyzetben a megfelelő teljesítményt nyújtja. Akár csak egy gyors tisztításra van szükséged, akár makacs foltokkal kell megküzdened, mindig megtalálod a megfelelő beállítást. Az ECO mód különösen praktikus, mivel hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, akár 40 percig is használhatod egy töltéssel. A töltési idő körülbelül 4-4,5 óra, ami azt jelenti, hogy a Maircle F1 hamar készen áll a következő használatra.

120 wattos BLDC motorja a szívóerő mellett mindössze 70 dB-es zajszintet produkál, ami egészen halk működést jelent. A 750 ml-es tiszta víztartály és a 720 ml-es piszkos víztartály megfelelő kapacitással bír a nagyobb területek (akár 215 m²) tisztításához is.

A Maircle F1 száraz-nedves állóporszívó modern megoldást kínál a padlótisztításra, amely nemcsak megfelelően erős, de praktikus is. Könnyű használatával, öntisztító funkciójával és multifunkcionális kialakításával valódi társ a takarításban, amely megkönnyíti a mindennapjaidat. Most, a BGRSEPTMF1  kuponkóddal 67 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ami igazán kedvező ár egy ilyen sokoldalú eszközért! Cseh raktárból, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés