hirdetés

A Magcubic FHD felbontású projektora csak 30 000 Ft

1080p felbontású, 580 ANSI lumen fényerejű, Androidos, megfizethető apróság

hír
A Magcubic FHD felbontású projektora csak 30 000 Ft 1

Forrás: Aliexpress, Transpeed Official Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-13

Egyre többen keresik az otthoni moziélményt a plázák helyett, így minden projektor ajánlatnak nagyon örülünk, főleg az olyanoknak, mint a Magcubic HY350, ami egy átlagosnak tűnő, de elég jó tudású gép, amit az alacsony ára még szerethetőbbé tesz. Android 11-es rendszerével, natív 1080p felbontásával és 580 ANSI lumen fényerejével a szoba teljes besötétítése nélkül is indulhat a szuper moziélmény. Hordozhatóságának hála pedig utazásaid során is magaddal viheted, hogy leváltsd a szállodai mini TV-k képét.

A hátoldalára került egy HDMI, egy jack és egy USB port, illetve egy csatlakozó az áramforrásnak. WiFi 6 és Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül lehetőség van képernyő tükrözésre, mindössze egy hálózaton kell lennie hozzá a két eszköznek. Zajkibocsátása 35 dB alatti, így nem fogja zavarni a filmnézést.

Most a RendeljFS8 kuponkóddal és a 15 százalékos coin kedvezménnyel mindösszesen csak 30 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be az Aliexpressről. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, varázsold otthonodat egy igazi mini mozivá a Magcubic HY350 projektor segítségével!

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés