hirdetés

A legolcsóbb hordozható BlitzWolf monitor is jó választás

Kényelmesebb munka házon kívül is

hír
A legolcsóbb hordozható BlitzWolf monitor is jó választás 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-07-23

Azok, akik sokat dolgoznak otthonról tudják, hogy egy idő után idegőrlő tud lenni az, hogy az ember egymagában, senkihez sem szólva végzi otthon a feladatait. Ilyenkor egy kis kimozdulás egy bérelhető irodába vagy kávézóba jól tud esni, viszont ezzel együtt felmerül az a probléma is, hogy egy komplett monitor magatokkal cipelni szinte lehetetlen. Erre megoldás egy hordozható modell, amit akár egy kábellel is használhattok, mint amilyen a BlitzWolf legolcsóbb darabja, a PCM3-Air. A BlitzWolf Nyári Fesztivál 2024 ideje alatt a RendKinai857  kuponnal már 35 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhattok.

Portokkal elég jól felvértezték, van rajta HDMI, két darab Type-C és egy USB-A, vagyis ide dughattok például pendrive-ot, de találtok rajta 3,5 mm-es jack foglalatot a fülesekhez, bár felszerelték sztereó hangszórókkal is. Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy a monitor rendelkezik pass-through charge funkcióval, amit valamiért reverse charge-nak hív a gyártó, de a lényeg, hogy a monitorba dugott töltővel tölthetitek a laptopot is.

Érdemes most a Banggood RendKinai857  kuponkódjával megvásárolni 35 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BlitzWolf PCM3-Air hordozható monitort, hiszen nemcsak olcsó, hanem nagyon könnyű, nincs szüksége külső áramforrásra és elfér egy kisebb laptop táskában is. A csomagban találtok a monitor mellett egy szövettokot, egy töltőfejet, mellettük pedig egy HDMI és egy USB-A-Type-C kábelt kaptok.

hirdetés