hirdetés

A közkedvelt N-one Npad Ultra tablet ára még lejjebb esett

8 GB RAM, 128 GB ROM, 4G, duál SIM hely és további extrák

hír
A közkedvelt N-one Npad Ultra tablet ára még lejjebb esett 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-01

A népszerű N-one Npad Ultra tabletet pár napja volt szerencsénk tesztelni. Friss a sok pozitív és a kevés negatív élmény róla. A gyenge hangszóróin és a fényérzékelő szenzor hiányán kívül csupa jó extrával találkoztunk. Ilyen a nagy, 12 colos kijelző, a 8 GB RAM, a 128 GB ROM, a 4G lehetőség, a duál SIM hely és a GPS. 15 wattos gyorstöltési lehetőséggel és Widevine L1 tanúsítvánnyal szintén felvértezték a nagy felbontású filmezéshez, illetve G-szenzort is kapott a „dölöngélős” játékokhoz. Android 14-es rendszert futtat a Snapdragon 685 nyolcmagos processzor. Mindez pedig csak 68 200 forint.

A kapcsolati módokat tekintve is jól felvértezték ezt a tabletet, van benne duál SIM támogatás (ami nem veszi el a helyet a micro SD kártyától), 4G, WiFi 5, Bluetooth 5.2 és GPS a szokásos műholdas támogatásokkal. 4 darab gyengécske hangszóró segít az esti filmnézésekben és van benne giroszkóp a játékokhoz.

A Banggood oldaláról, EU raktárból és ingyenes szállítással csak 68 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).,-bakerül, ha használod a BGRSEPTNNPU  kuponkódot.

hirdetés