hirdetés

A Jigoo T600 atkaporszívó ára 40 000 Ft alá esett

Szabadulj meg az atkák millióitól

hír
A Jigoo T600 atkaporszívó ára 40 000 Ft alá esett 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-13

Sok álló porszívóhoz jár egy kisebb, motoros fej, amivel könnyedén kiszívhatod a bútorokból a szabad szemmel nem látható élősködőket. Az allergiások és asztmások számára a poratkák különösen nagy problémát okozhatnak, így nekik érdemes egy kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközt beszerezni. A Jigoo T600 atkaporszívó minden szükséges funkcióval rendelkezik, hogy hatékonyan megszabadulj a matracban rejtőző nem kívánatos élőlényektől. Az aroma diffúzorral is ellátott T600 most kuponunkkal 35 700 Ft-ért elérhető, lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

Dupla portartályos kialakítása nemcsak megnöveli a kapacitást, hanem jelentősen megkönnyíti a karbantartást is. Nem kell folyton üríteni a tartályt, így kevesebb időt veszítesz a takarítás során. Ráadásul a készülék speciális MIF szűrője nemcsak a port és az atkákat, hanem még a legapróbb baktériumokat is kiszűri, így biztosítva a maximális higiéniai körülményeket.

A készülék kezelése is gyerekjáték, hiszen a nagy, jól látható LED kijelzőn nyomon követheted az atkák jelenlétét és a tisztítás hatékonyságát. A felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a portartály és a szűrő egyszerű szétszerelését, így hosszú élettartamot biztosít. Mindeközben a porszívó csendes működést biztosít, csupán 72 dB-es zajszint mellett, így nem zavarja meg a család nyugalmát.

Azok számára, akik allergiától szenvednek, a JIGOO T600 igazi megváltás lehet. Az erőteljes, 60 °C-os forró levegő és az UV-fény kombinációja garantálja, hogy minden káros mikroorganizmust elpusztítasz vele, így nemcsak tiszta, de egészséges környezetet is teremtesz az otthonodban.

A Jigoo T600-at a Geekbuying webshopjában szürke, illetve fehér színben is megvásárolhatod. Az NNNJGT600DC kuponkóddal most 35 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül érkezik otthonodba.

hirdetés