hirdetés

A HONOR Watch GS 3 okosóra nem tud kimenni a divatból

Sportóra nyolccsatornás pulzusméréssel és extrán jó GPS-sel

hír
A HONOR Watch GS 3 okosóra nem tud kimenni a divatból 1

Forrás: Aliexpress, SuperGLX Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-04

A HONOR Watch GS 3 okosóra nem egy mai csirke, több éve jelent meg a piacon, de a népszerűsége töretlen. Ezt valószínűleg a kiváló ár-érték arányának köszönheti, mindamellett, hogy nagyon mutatós fekete és arany színben, még sportoláshoz is kiváló választás lehet, sőt még a mért egészségügyi adatai is megbízhatóbbnak bizonyultak a hasonló árfekvésű társaihoz képest. Aliexpressen most mindössze 33 200 Ft-tól vihető és választhatsz a kétféle szín, valamint a különböző szíjas és lencsvédő fóliás pakkok közül.

Mér egész nap pulzust, ráadásul a gyártó szerint a nyolccsatornás pulzusmérés által 97%-os pontosággal teszi mindezt.

Persze emellett még véroxigénszint mérésre is bevethető. A kétcsatornás GPS (A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS) által önmagában is képes mérni a tipikus értékeket, mint a sebesség, távolság és térképet is rajzol neked. Ráadásul sokkal gyorsabban talál műholdat és pontosabban lövi be a helyzetet, mint sok hasonló társa. Beépített 4 GB-os memóriával rendelkezik, a zenéket teljesen a telefontól függetlenül is lehet hallgatni a saját hangszóróján keresztül, de természetesen könnyedén párosítható Bluetooth segítségével fülhallgatóval is.

Hatalmas erénye az üzemidő, a 451 mAh-s akkumulátorával 14 nap átlagos felhasználás mellett, folyamatos GPS kapcsolattal pedig 30 óra. Lemerülés esetén pedig 1 óra alatt teljesen feltölthető.

Egyáltalán nem járt el az idő ezen modell felett, hiszen a mai napig vannak olyan új kiadású órák, amik jóval kevesebbet tudnak. Ez viszont egy egészen komoly, ha nem is profi sportóra, nagyon kellemes áron. Aliexpressről most a 10CD08  kóddal többféle verzióban is megrendelheted, az árak pedig így fognak kinézni:

  • Classic Gold színben, kiegészítők nélkül: 33 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Classic Gold színben 2 db védőfóliával: 33 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Classic Gold színben 2 db védőfóliával és plusz fekete szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Classic Gold színben 2 db védőfóliával és plusz kék szíjjal: 34 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Classic Gold színben 2 db védőfóliával és plusz fehér szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Éjfekete színben, kiegészítők nélkül: 33 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Éjfekete színben 2 db védőfóliával: 34 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Éjfekete színben 2 db védőfóliával és plusz kék szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Éjfekete színben 2 db védőfóliával és plusz fehér szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Kék színben, kiegészítők nélkül: 33 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Kék színben 2 db védőfóliával és plusz kék szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Kék színben 2 db védőfóliával és plusz fekete szíjjal: 35 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Épp zajlik az októberi Choice Day, így érdemes körbenézned az esemény oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés