hirdetés

A HONOR Watch 4 tökéletes társ mindennapjaidhoz

Rendeld meg kínából az itthoni árnál jóval olcsóbban!

hír
A HONOR Watch 4 tökéletes társ mindennapjaidhoz 1

Forrás: AliExpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-12
A HONOR Watch 4 tökéletes választás mindazok számára, akik aktív és modern életmódot folytatnak, de nem szeretnének nagy kompromisszummal járó okosórát választani. A stílusos dizájn, az AMOLED kijelző éles képe, valamint a könnyű és tartós alumíniumötvözet órakeret révén nemcsak egy elegáns kiegészítőt kapsz a pénzedért, hanem praktikus eszközt is, amely támogatja az egészséged és fizikai aktivitásod nyomon követését is.
Számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az egészség és a jólét nyomon követéséhez. A pulzusmérő folyamatosan figyeli a szívverésedet, lehetővé téve a valós idejű adatok elemzését és a szív egészségének megőrzését. A vér oxigénszintjének monitorozása segít az oxigénellátottság ellenőrzésében, különösen fizikai aktivitás közben. Az alvásfigyelő funkció részletes információt nyújt az alvási szokásaidról, segítve a pihenés minőségének javítását. Emellett a stresszmérő is a rendelkezésedre áll, amely segít azonosítani a stresszes időszakokat, ezzel is segítve a mentális jólét megőrzését. E funkciók együttesével lehetővé teszi, hogy jobban odafigyelj a tested jelzéseire és proaktívan támogasd egészségedet.

Kompatibilitása széleskörű, hiszen mind Android 9.0-tól felfelé, mind iOS 11.0-tól felfelé támogatott, így a legtöbb modern okostelefonnal használható. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a HONOR Watch 4 tökéletesen illeszkedik a mindennapi életstílusodhoz, legyen szó sportolásról, munkáról vagy egyszerűen az értesítések gyors eléréséről.

A RendeljFS8  kuponkód felhasználásával most 37 200 Ft-ért rendelheted meg az AliExpressről, ebben már a szállítási költség is benne van. Európai raktárból érkezik hozzád. Itthon ugyanez az óra 44 000 Ft-tól elérhető, úgyhogy bőven megéri a kínaiaktól beszerezni.

hirdetés