hirdetés

A HiBREW H10A kávégép fele annyiba kerül kint, mint itthon

Félautomata kávéfőző tejhabosítóval, hőmérséklet-kijelzővel és 19 Bar nyomással

hír
A HiBREW H10A kávégép fele annyiba kerül kint, mint itthon 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-18

Nemcsak az számít, milyen kávét veszel, de az is, hogy milyen gépben főzöd. A HiBREW termékeivel nem lehet mellélőni, mindig minőségi termékeket kínálnak megfizethető áron. A HiBREW H10A félautomata, kijelzős és karos presszó kávéfőző is pont ilyen. Őrölt kávét képes fogadni, és a tejhabosítója segítségével nemcsak eszpresszót, hanem finom cappuccinót vagy lattet is készíthetsz. Mindent be lehet rajta állítani: hőmérsékletet, kávé mennyiséget és az előfőzési időt is. A Ranvee oldaláról fele annyiért megveheted, mint a hazai webshopban, mindösszesen csak 64 600 forintért.

A gőzkar 270 fokban forgatható, a 125-150 Celsius fokos nagynyomású gőz gyorsan képes forró, sűrű tejhabot előállítani, a gőzfej pedig könnyedén levehető és tisztítható, így elkerülhető az eltömődés és a tej korróziója.

A kávéfőző teteje csészemelegítő funkcióval rendelkezik, így a kávéfőzés előtt forró vízzel kiöblített csészék melegen tarthatók.

Ez a masina annyival több egy alap eszpresszógépnél, hogy van rajta egy hőmérséklet-kijelző panel, így egyszerűbben nyomon követhető, hogy mi történik a berendezés belsejében, ahol a vizet melegíti, ráadásul a kijelző még jól is néz ki. Egy 58 mm-es portafilterrel látták el, az 1,8 literes víztartály pedig eltávolítható, ezáltal könnyen tisztítható.

Ha egy kiváló ár-érték arányú kávéfőzőre vágysz, akkor érdemes elgondolkodnod a HIBREW H10A modell vásárlásán, hisz most fele annyiba kerül, mintha itthonról vennéd meg. A Ranvee XPRPRNYXZ39M kuponkódjával 64 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják. Ráadásul ajándékba kapsz mellé egy 360 gramm tömegű tampert és egy acél kancsót.

hirdetés