hirdetés

A Geleipu X5 projektor most 50 000 Ft körül kuponozható

Megfizethető, mégis sokoldalú megoldás otthoni vetítéshez

hír
A Geleipu X5 projektor most 50 000 Ft körül kuponozható 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-23

A Geleipu X5 projektor tökéletes választás, ha egy olyan vetítőre van szükséged, ami a mindennapi igényeket kielégíti anélkül, hogy csillagászati összegeket kellene érte fizetned. Bár nem egy prémium kategóriás darabról van szó, a maga kategóriájában igen jó ár/érték arányt nyújt. A projektor Android TV operációs rendszert futtat, így olyan népszerű streaming szolgáltatásokhoz férhetsz hozzá, mint a Netflix, YouTube vagy akár a Google Assistant.

Egyik legnagyobb erénye a csatlakozási lehetőségek széles választéka. Két beépített 5 wattos hangszóróval rendelkezik, amelyek alkalmi használatra megfelelnek, de komolyabb hangélményhez érdemes külső hangszórót vagy hangrendszert csatlakoztatni a 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül. Emellett rendelkezik HDMI, USB és AV bemenettel is, így különféle eszközöket, mint játékkonzolokat, médialejátszókat vagy laptopokat is csatlakoztathatsz hozzá. A beépített Bluetooth 5.0 és a dual-band WiFi (2,4G/5G) további kényelmi funkciókat biztosítanak, legyen szó vezeték nélküli kapcsolatról vagy eszközök csatlakoztatásáról.

Nagyon érdekes az okosrendszer amivel rendelkezik. Gyakorlatilag egy komplett TV box található benne, ami az oldalán egy ajtócska mögött kapott helyet. Akár el is lehet távolítani, ami nagyon egyedi megoldás. A processzora egy Amlogic S905Y2, mely mellé került 2 GB memória és 8 GB háttértár. Android TV 12 fut rajta, ráadásul Widevine L1-es tanúsítvánnyal is rendelkezik, hogy a streaming szolgáltatók anyagai is menjenek rajta FHD felbontásban.

A Geleipu X5 ugyan nem a prémium kategóriás projektorok közé tartozik, de figyelembe véve az 53 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árát, melyet a BGANNIPR14  kuponkóddal tudsz elérni, teljesítménye és funkciói elég jók lehetnek azoknak, akik egy alapvető, de megbízható vetítőre vágynak otthonra. Ingyenes szállítással egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés