hirdetés

A Geekmaxi is most ünnepli a születésnapját

Rengeteg akció és játék vár rátok

hír
A Geekmaxi is most ünnepli a születésnapját 1

Forrás: Geekmaxi

Atika
írta: Atika
2024-09-05

A Geekmaxi 7. születésnapját ünnepli, ami alatt számtalan remek akcióval és játékkal kedveskednek számotokra. Az erre az alkalomra fenntartott oldalukon szeptember 4-10. között a Lucky Draw kerekét megpörgetve extra kedvezményeket és termékeket nyerhettek, 11-20. között pedig minden nap flash dealek lesznek, 1-et fizet 2-t kap akciókkal. Addig is mutatunk néhány jó ajánlatot, amikre külön készültek kuponokkal a Geekmaxinál.

Jelenleg az X5S35NX3  kuponkóddal 58 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek ez a remek monitor.

FOSSiBOT F2400 power station

Az energiatárolás még mindig egy meglehetősen körülményes és drága eljárás, és ez alól a mai termék sem kivétel, viszont a rengeteg pénzért, amit kérnek érte, nem keveset ad. A kapacitása 2048 Wh, 2400 W-ot képes kitolni a portjain – ez 2 hajszárító egyidejű használatát jelenti -, de rövid ideig 4600 watt leadására is képes. Mindenféle csatlakozókat – váltóáramú 230-as, USB portok, 12 V-os – használhattok, támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést, szóval tényleg mindent tud, amit lehet. A szokott funkciók – LCD kijelző a terhelés és a töltés nyomonkövetéséhez, LED lámpa – mellett nagyon helyesen jó vastagon beburkolták a külsejét ütésálló anyaggal, így nem vall szégyent terepen sem. Tetszik a tetejében elhelyezett tároló, végre van hova rakni az adaptereket és a kábeleket.

Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet. Mikor csak otthon hever a cucc, akkor sem haszontalan, hiszen UPS-ként, vagyis szünetmentes tápegységként, is funkcionál az F2400. Mivel a FOSSiBOT power stationt már LiFePO4 akkumulátorokkal szerelik, így akár 3500 feltöltési ciklust is kibír.

Szeptember 10-ig a FOSSiBOT F2400 power station 294 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Geekmaxi EU raktárából, ha felhasználjátok a SepF2400  kuponkódot.

FOSSiBOT F3600 Pro power station

A FOSSiBOT F3600 egy 42 kilogrammos, kerekeken gurítható power station. 3600 wattot tud leadni akár 13 eszköznek egyszerre, mindezt 3840 Wh kapacitás mellett, míg a bemeneti oldalon akár 4200 W-tal is tölthető. Ezen a brutális eszközön az alábbi portokat találjátok:

  • 3 darab AC csatlakozó
  • 2 darab DC5521
  • 6 darab USB port, különböző típusokból (Type-C és USB-A, a Type-C-k PD képesek 100 W-ig)
  • 1 darab XT60 port
  • 1 darab szivargyújtó kimenet

Szinte mindent tölthettek vele, ezért a bemeneti oldalon is elég erősnek kell lennie. 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati töltésnél, míg napelemről 2000 W teljesítménnyel küldhető meg, ez összesen 4,2 kW, így akár 1,5 óra alatt feltölthetitek az eszközt. Természetesen generátorról és autós töltőről is elláthatjátok szuflával.

A telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka szeretnétek használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén kevesebb mint 10 ms alatt átkapcsol akkumulátorra, és megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 féle beépített védelem biztosítja, többek között véd a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés, a rövidzárlat ellen.

Kiegészítő FB3840-es akkumulátor pakkokkal tovább növelhetitek a kapacitását is, ha nem lenne elég a 3840 Wh. Jelenleg csak a főegységre kaptunk kupont a Geekmaxitól, aminek így is jó borsos az ára, dehát a minőséget, a teljesítményt és a kapacitást is meg kell itt fizetnetek. A születésnapi akciók alatt a MaxiF3600Pro  kuponkóddal 628 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg ezt a szörnyeteget, EU raktárból, gyors szállítással. Ha pedig kíváncsiak vagytok arra, hogy pontosan mire is képes, olvassátok el a tesztünket róla.

hirdetés