hirdetés

A fűtött ülésvédőnek hála nincs több fagyoskodás

„Fagyosszenteknek” kötelező darab

hír
A fűtött ülésvédőnek hála nincs több fagyoskodás 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-05

Amikor beköszöntenek a hideg hónapok, a reggeli autózás vagy a hosszabb utak gyorsan kellemetlenné válhatnak a hűvös ülés miatt. Ez az érzékenyebbeknél felfázást, hólyaghurutot is hozhat magával sajnos. Erre nyújt szuper megoldást ez a 12 V-os, elektromosan fűtött ülésvédő, ami kényelmes és gyors felfűtést biztosít, hogy ne kelljen fáznod az autóban. Ez a praktikus és egyszerűen használható eszköz lehet a megmentőd már idén télen.

Univerzális kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen autó első ülésére illeszkedjen. A 126 cm hosszú kábel biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztathasd a 12 V-os szivargyújtóhoz, majd a kapcsolóval egyszerűen szabályozhatod a hőmérsékletet. Az egyszerű kialakítása miatt bármikor pillanatok alatt behelyezheted vagy eltávolíthatod az ülésfűtést, és ha épp nem használod, csak húzd ki, hogy elkerüld a felesleges áramfogyasztást.

Ez a fűtött ülésvédő ideális választás azok számára, akik szeretnék elkerülni a téli reggeleken a hideg ülésen való vacogást. Most 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tiéd lehet, ha felhasználod a BG66d3c0  kuponkódot. Ráadásul a szállítás ingyenes, és egyéb költségektől is mentesen juthatsz hozzá ehhez a praktikus téli kiegészítőhöz.

hirdetés