hirdetés

A Fossibot F3600 Pro egy igazi nagyágyú

Most bevezető akcióban rendelhetitek meg a Geekbuyingról

hír
A Fossibot F3600 Pro egy igazi nagyágyú 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-08-05

Már elérhető az új Fossibot F3600 Pro, amivel az egész lakást elláthatjátok energiával. 3600 wattot tud leadni egyidőben 13 eszköznek és akár 11 520 Wh kapacitással állhat rendelkezésetekre az FB3840 akkupakkok segítségével. A megjelenés alkalmával a power station, az extra akkumulátor és a szett is olcsóbban vásárolható meg a Geekbuyingról. A termékeket európai raktárból, költségmentesen szállítják.

A telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka szeretnétek használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén kevesebb mint 10 ms alatt átkapcsol akkumulátorra, és megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 féle beépített védelem biztosítja, többek között véd a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés, a rövidzárlat ellen.

A 3840 Wh-s power stationt kiegészíthetitek még két darab FB3840 akkumulátorral, amivel 11 520 Wh-ig emelhetitek a kapacitását. A Geekbuying most akciósan kínálja ezt is, illetve a power station szettben is elérhető.

A Fossibot F3600 Pro kétféle változatban is kapható, ezek csak abban térnek el egymástól, hogy csomagoltak-e mellé extra akkumulátort. A power station ára a 8QRAX2AL  kuponkóddal 637 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg egy darab energiatárolóval kiegészítve 1 194 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá a 8QRABOT4  kuponnal. Ha kimaxolnátok a lehetőségeket, akkor rendelhettek még extra FB3840 akkumulátort. Ez utóbbi, ha beírjátok a 8QRAZZFE  kódot, akkor 557 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tietek.

hirdetés