hirdetés

A FOSSiBOT F106 PRO egy izgalmas strapateló jó áron

Masszív, okos és elég olcsó telefon

hír
A FOSSiBOT F106 PRO egy izgalmas strapateló jó áron 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-15

Ezzel a telefonnal verethetsz fesztiválon, dolgozhatsz vele építkezésen, nyüstölheted, ahogy csak tetszik, mert bírja a strapát, a port, az ütéseket és még a vizet is. A kamerája éjjellátó, a memóriája, a tárhelye bővíthető és most elég jó vétel a Geekbuyingon. Ha te a tartósságot és megbízhatóságot keresed egy okostelefonban, a Fossibot F106 Pro remek választás csupán 63 500 Ft-ért.

A hátoldala több érdekességet is rejt, egy hatalmas, 3 wattos LED villanó került rá, ami ugyan az éjszakai fotózásnál jön leginkább jól, de zseblámpának sem utolsó. Szintén elképesztő méretű hangszóró került rá, amivel már elhiszem, hogy sokkal élvezetesebb vész esetén zenét hallgatni, vagy telefonálni, mint a sima telefonok miniatűr hangszórójával.

A telefon masszív felépítése és erős hardvere miatt ideális választás lehet azoknak, akik tartósságot és megbízhatóságot keresnek, miközben nagy akkumulátorkapacitásra és bővíthető tárhelyre van szükségük. A Geekbuyingon most az FOSSBF16  kuponkóddal 63 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, más költséggel nem kell számolni, a telefon hamarosan megérkezik az európai raktárak egyikéből.

hirdetés