hirdetés

A Creality K1C 3D nyomtató ára is elkezdett esni

Még szettben is jó áron juthattok hozzá

hír
A Creality K1C 3D nyomtató ára is elkezdett esni 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-07-12

A Creality K1C 3D nyomtatót nem is olyan régen teszteltük és néhány apróságtól eltekintve meg voltunk vele elégedve. A Geekbuying most jól leárazta a gépet és két nagyon jó csomagot is állított össze mellé. Megvásárolhatjátok magát a nyomtatót külön, ami gyorsan és gyönyörűen nyomtat, mint a legtöbb Creality eszköz, de választhattok egy pakkot amiben csomagolnak mellé 4 kg Creality Hyper PLA-CF filamentet és egy másikat, amiben a filamentek mellé még egy szárítógép is bekerült. Mindhárom pakkra kaptunk kupont is és mindent lengyel raktárból küldenek, 2-7 napos szállítási idővel.

A nyomtatást a felhőből is indíthatjátok a Creality Cloud alkalmazással, ahonnan több ezer ingyenes modellt is letölthettek. A nyomtató szinte teljesen összeszerelve érkezik, csak a kijelzőt kell felszerelnetek rá, amiről minden vezérlést is megoldhattok, ha nem csatlakoztatnátok a hálózatra. A Creality K1C egy jó képességű és gyors nyomtató, amiről a tesztünkben olvashattok többet. Ha új még számotokra a 3D nyomtatás világa és nem tudjátok hogyan kezdjetek bele, akkor pedig ezt az írásunkat ajánljunk.

Geekbuyingon három különböző csomag közül választhattok. A nyomtató magában az NNNCREK1C3D  kuponnal 180 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, de van egy csomag, amiben kaptok mellé 4 kg PLA-CF filamentet a NNNCRE1CPLA4  kóddal 211 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a harmadik lehetőség, hogy a gép és a filament mellé még egy filament szárítót is kértek, ez így már 225 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba fog kerülni, ha használjátok az NNNCREK1CSP14  kupont.

hirdetés