hirdetés

A COOLiFY Cyber nyakventilátor valóban lehűti a testet

Végre nem csak egy ventilátor

hír
A COOLiFY Cyber nyakventilátor valóban lehűti a testet 1

Forrás: Torras

Atika
írta: Atika
2024-07-19

A Torras legújabb terméke felkeltette a figyelmünket, ugyanis első ránézésre egy egyszerű nyakventilátorról van szó, azonban a gyártó megoldotta, hogy ne csak az amúgy jelenleg forró levegőt keringesse körülöttetek, hanem hűtse is azt. A Torras COOLiFY Cyber nyakventilátor igazából egy aksis nyakklíma. A másik eszközük egy derékra erősíthető ventilátor, a COOLiFY Zone Pro, ami ugyan nem ilyen formabontó, mégis nagyon jó terméknek tűnik. A nyakklímáért 91 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a Zone Prót pedig 35 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kaphatjátok meg a TORRAS2024  kuponnal, ingyenes szállítással, további költségek nélkül.

Természetesen kapott egy beépített akkumulátort, a 6000 mAh-s teleppel pedig minimum 2 órán keresztül hűsölhettek, de ha nincs szükségetek a klíma funkcióra, akkor a ventilátorok akár 15 órán át is használhatók. Szerencsére működés közben is tölthető az eszköz, ami azt jelenti, hogy egy nagyobb power bankkel könnyedén kitolható az üzemidő. A töltést egy egyszerű Type-C kábellel oldhatjátok meg.

Ha sokat tartózkodtok szabadtéren az év minden szakában, akkor a Torres COOLiFY Cyber segít élhetőbbé tenni a környezeteteket. Ebből kifolyólag nagyon jó ajándék is lehet. A nyakklíma a TORRAS2024  kuponkóddal 91 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható, ingyenes szállítással és további költségek nélkül.

Torras COOLiFY ZONE Pro

A Torras COOLiFY ZONE Pro egy az előzőnél jóval egyszerűbb termék, amit a derekatokra tudtok erősíteni. A készülék bőrrel érintkező felülete ugyanazt a hűsítő érzést kelti az emberben, mint a nyakklíma esetében. A lecsatolható pántja állítható hosszúságú, 55 és 118 centiméter közötti intervallumban. Az elöl és hátul is hordható ZONE Pro csak 331 grammot nyom, így egészen észrevétlenül hordható.

A készülék teljes szélességében fújja a levegőt, amit a két darab nagysebességű ventilátor szolgáltat. A be- és kivezető nyílások kellőképpen el vannak takarva, így attól nem kell félnetek, hogy bekapja a felsőtöket.

Az akkumulátor 5000 mAh-s, ezzel 15 órányi üzemidőre képes a COOLiFY ZONE Pro, ha lemerült, akkor pedig 20 wattal 1 óra alatt 80%-ra tölthető. Ahogyan a Cyber, úgy ez is etethető használat közben, úgyhogy az üzemidővel biztosan nem lehet gond.

Túrázáskor, sportolás közben jól jöhet ez az eszköz, mert egyszerre tudja javítani a hőérzetet és szárítani az összeizzadt felsőtöket. A COOLiFY ZONE Pro szintén a TORRAS2024  kuponnal vásárolható meg kedvezményesen, 35 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A szállítás ingyenes, extra költségekre pedig nem kell számítanotok.

hirdetés