hirdetés

A Cafago ma láncfűrészt és air dustert ajánlott nektek

Takarítás és gallyazás egyszerűbben

hír
A Cafago ma láncfűrészt és air dustert ajánlott nektek 1

Forrás: Cafago

Atika
írta: Atika
2024-07-19

A Cafago mai ajánlatait már korábban láthattátok nálunk, annyi a különbséggel, hogy korábban drágábbak voltak. Az air duster egy viszonylag egyszerű szerkezet, egy műanyag házban egy turbinaszerű elektromos motor forog nagysebességgel, ami 52 m/s-os szelet képes generálni, ezzel pedig könnyedén kipucolhatjátok a poros számítógépet. A másik termék egy egykezes, aksis láncfűrész, amivel legallyazhatjátok a fákat, bokrokat. Ez utóbbi ráadásul német raktárból érkezik, de extra költségektől egyik esetében sem kell aggódnotok, mert mindent tartalmaz az ár.

A Cafago ma láncfűrészt és air dustert ajánlott nektek 13

Forrás: Cafago

Akkumulátoros láncfűrész

A kisméretű elektromos láncfűrészek nagyon hasznosak, ha fát kell gallyazni, esetleg ágakat kell “kazánkész” állapotra darabolni. A Cafagón megtalálható 21 voltos akkumulátorral szerelt kis kézi eszköz nagyon jó társ ilyen munkák során.

Mindössze 1 kg-ot nyom, így nem fogtok nagyon elfáradni a használata közben, és a 18,5 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár karvastagságú fadarabokat is elvághatunk vele. A csomagban két darab akkumulátort találtok, hogy még tovább dolgozhassatok vele egyszerre.

A Cafago német raktárból, kicsit borsos szállítási költséggel küldi a szerszámot, de még így is megússzátok 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból az egészet, kupon és mindenféle hókuszpókusz nélkül.

 

hirdetés