hirdetés

A Bosch GLL 3-60 XG lézeres szintező mindent egyenesbe hoz

Több mint 150 000 Ft-tal olcsóbb, mint itthon

hír
A Bosch GLL 3-60 XG lézeres szintező mindent egyenesbe hoz 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-12

A lézeres szintezőt többnyire a szakemberek használják például burkoláskor vagy véséskor, de akár az otthoni barkácsolás során is jól jöhet. Alkalmas különböző beltéri alkalmazásokhoz, például polcok, ablakok beszereléséhez, lefolyócsövek és fali csempe elhelyezéséhez. A második függőleges lézervonal révén ideális a derékszögeléshez is. A jó minőségű termékeiről híres Bosch márkától hoztuk el a GLL 3-60 XG modellt, ami tudásához képest megdöbbentően alacsony áron, a hazai árakhoz képest 150 000 forinttal olcsóbban, 82 700 forintért megvásárolható.

2 üzemmódban képes lézersugarak segítségével 12 vonalat vetíteni a falra, padlóra, egészen 30 méteres távolságig. 4 darab 1,5 V-os AA elemmel üzemel, akár 16 órán át, vagyis nem igényel folyamatos hálózati áramot, így még kényelmesebb a használata. Képes dolgozni egyetlen lézersugárral is, ilyenkor az üzemideje 24 órára is kitolható. Az elemek állapotáról pedig egy LED kijelző fog folyamatos tájékoztatást adni számodra.

Ne legyen több ferde kép a falon, ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot és csapj le most a Bosch GLL 3-60 XG lézeres szintezőre, ameddig még ilyen jó áron kapható! A BG079fae  kuponkód használatával csupán csak 82 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a Banggood oldaláról.

hirdetés