hirdetés

A BlitzWolf BW-V8 projektor egy igazán budget választás

Nincs túlgondolva, de bőven megfelel

hír
A BlitzWolf BW-V8 projektor egy igazán budget választás 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-10

BlitzWolf projektorokból manapság akkora a választék, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, mégis bővült a gyártó termékpalettája egy igazán budget opcióval. A nemrég megjelent BW-V8 nem egy csúcskategóriás eszköz, de annak tökéletes választás, aki nem akar sokat költeni egy vetítőgépre, hiszen csak néha használná, mondjuk egy-egy kerti focimeccs nézés erejéig. A Banggood Anniversary-nek hála ismét szereztünk kupont ehhez a modellhez, így nem éri meg kihagyni.

BlitzWolf BW-V8 projektornak vannak hiányosságai, viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez a modell abszolút a belépőkategóriába tartozik és nem azoknak találták ki, akik éjjel-nappal különböző streamingeket néznek. Annak viszont jó választás, aki nem akar sokat költeni egy projektorra és nincsenek extra igényei.

A BlitzWolf BW-V8 projektorért most 34 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Banggood oldalán, ha felhasználod az egyedi, BGANNIPR3 kuponkódunkat, amit a Banggood szülnapi akciódömping alkalmával kaptunk partnerünktől. A termék ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés