hirdetés

A 100 MP-es kamerás IIIF 150 Air3 teló csak 80 100 Ft

Extra 20 MP-es éjjellátó kamerával és erős belsővel, valamint vízállósággal

hír
A 100 MP-es kamerás IIIF 150 Air3 teló csak 80 100 Ft 1

Forrás: Gshopper

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-24

Kétféle dizájnos megjelenés, 8 magos Helio G96 processzor, Android 14-es rendszer, 12 GB RAM (ami bővíthető további 12 GB virtuális egységgel), valamint 512 GB tárhely (ami szintén növelhető 1 TB-ig). A fejlett kamerarendszerén túl ezt nyújtja az új IIIF 150 Air3-as okostelefon. Garantálja, hogy több alkalmazás egyidejű megnyitása esetén sem fogsz lassulást tapasztalni, ráadásul a 100 megapixeles kamerájával még a víz alatt is készíthetsz vele elképesztően szép fotókat. Strapabíró, mégis csúcstechnológiás okostelefon nem csillagászati áron.

Ráadásul AI módokkal is erősítik és automatikusan optimalizálják a beállításokat a legjobb fotók érdekében. Az előlapi 32 megapixeles szelfikamera sem marad el a hátsó kamerák mögött. Ez a nagy felbontású szenzor tökéletes önarcképeket készít, és támogatja a panoráma és HDR funkciókat is.

Az IIIF150 Air3 egész nagy, 5500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít akár intenzív használat mellett is. Amikor pedig töltésre van szükség, a 30 W-os gyorstöltés technológia gondoskodik arról, hogy gyorsan újra használatba vehesd. Az ujjlenyomat-olvasón túl számos hasznos szenzorral is felvértezték, mint például a P+L szenzor, a G-szenzor és a giroszkóp, amelyek segítenek a környezet automatikus, pontos érzékelésében és a mozgás követésében.

Most a Gshopper DPF20OFF  kuponjával csak 80 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte cserébe fizetned. Mi ez, ha nem megérős ajánlat?

hirdetés