hirdetés

7000 Ft-ért vihető a Xiaomi Mijia Luke napszemüveg

Klasszikus stílus és modern védelem

hír
7000 Ft-ért vihető a Xiaomi Mijia Luke napszemüveg 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-14

Ha valaha is álmodoztál róla, hogy egy modern Top Gun-pilótához hasonlóan repülj bele a naplementébe, akkor a Xiaomi Mijia Luke napszemüveg a tökéletes kiegészítő számodra. Ezek a pilóta stílusú szemüvegek nemcsak vagány megjelenést adnak, hanem maximális védelmet is nyújtanak a káros napsugarak ellen. Ideális választás mindennapi viselethez, sporthoz vagy bármilyen kültéri kalandhoz, ahol stílus és védelem kéz a kézben járnak.

Ez a napszemüveg nemcsak a hétköznapi viselethez ideális, hanem sportoláshoz is. A könnyű anyagokból készült szerkezet és az adaptív kialakítás lehetővé teszi, hogy kerékpározás vagy túrázás közben is kényelmesen viselhesd, anélkül, hogy elmozdulna vagy nyomna. Az UV400 védelmi technológiának köszönhetően pedig a szemed biztosan védve lesz még a legnagyobb napsütésben is. A napszemüveg mellé tartozik egy elegáns szemüvegtok és egy tisztítókendő, így mindig tisztán és biztonságosan tarthatod.

A szezonvégi kiárusítás keretében most mindössze 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a BGSEPXIMI  kuponkód használatával, ez az ár már tartalmazza a szállítási költséget is. Ez a remek ár/érték arány lehetőséget ad arra, hogy egy szuper napszemüveget szerezz be a következő kalandjaidhoz vagy mindennapi használatra.

hirdetés