hirdetés

65 500 Ft-ért kuponozható a Proscenic Q8 robotporszívó

4200 Pa szívóerő, LiDAR navigáció és intelligens irányítás

hír
65 500 Ft-ért kuponozható a Proscenic Q8 robotporszívó 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-16

A modern háztartás egyik elengedhetetlen eszköze egy megbízható robotporszívó, amely időt és energiát spórol meg a mindennapokban. A Proscenic Q8 egy olyan szuper kis készülék, amely nemcsak porszívóz, hanem egy lépésben fel is törli a padlót. Az erőteljes szívóerőnek és intelligens navigációs rendszernek köszönhetően képes hatékonyan tisztítani nagyobb otthonokat is, miközben kifejezetten praktikus kisállatokkal rendelkező háztartásokban.

A robot 3200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 200 percnyi folyamatos takarítást tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. Ez nagyobb otthonokban is bőséges üzemidőt biztosít és automatikusan visszatér a töltőállomására, ha az akkumulátor lemerül, majd folytatja a takarítást ott, ahol abbahagyta. A porszívót könnyedén irányíthatod a Proscenic applikációval vagy hangvezérléssel. Az alkalmazásban ütemezheted a takarítást, kijelölheted a tisztítandó helyiségeket, és akár tiltott zónákat is megadhatsz.

A Proscenic Q8 robotporszívó most a BGALL8  kuponkód használatával 65 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A készüléket ingyenes szállítással juttatják el hozzád cseh raktárból, így gyorsan és extra költségek nélkül érkezik meg otthonodba.

hirdetés