hirdetés

50 ezer forint körül lehet FunWater SUP-ot venni!

350 és 335 cm-es SUP-ok kaphatók még olcsóbban a nyár végén

hír
50 ezer forint körül lehet FunWater SUP-ot venni! 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-05

Igaz, nemsokára vége a nyárnak, de amilyen nagy melegek vannak idén, nagy valószínűséggel a szeptember is alkalmas lesz a vízi kalandokra. Nagy szerencse, hogy a nyári termékeket ilyenkor már jó eséllyel lehet kedvezőbben megvásárolni. Így most igazán jól járhatsz, ha még nem szerezted be SUP-deszkádat, de minden vágyad, hogy te is a tavon evezhess. A FunWater méltán népszerű, felfújható 335 és 350 cm-es SUP-jait most nagyon jó áron rendelheted meg.

A csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz, amit csak elképzelhetsz: egy állítható alumínium evezőt, kézi pumpát, biztonsági pántot, egy darab uszonyt, valamint egy praktikus hátizsákot, amelyben könnyedén, a hátadon is hordozhatod az összes kiegészítőt és magát a SUP-ot is. A D-gyűrűk és a prémium tartozékok gondoskodnak arról, hogy a SUP minden vízi kalandhoz ideális legyen, legyen szó paddle boardozásról, jógáról, túrázásról vagy horgászásról. A tetején csúszásgátlós felület segíti, hogy stabilabban megállj rajta, és a túrára, kirándulásra magaddal vitt cuccaidat is kényelmesen tárolhatod elöl, a bungee-ban. A színes dizájn (a 350 cm-es változat 3 dekoratív, a 335 cm-es deszka pedig további 2 tetszetős színben is elérhető) és a FunWatertől megszokott minőség garantálja, hogy bármelyik SUP-juk nemcsak praktikus, hanem stílusos választás is.

A 335 cm-es változatot 51 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 350 cm-es deszkát pedig 56 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a BGAnniv126  kuponkód felhasználásával. EU raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád, minden egyéb költségtől mentesen, hogy te is még idén belevághass a vízi kalandok élményeibe. Ha pedig többet szeretnél megtudni a SUP-ozásról vagy a SUP-deszkákról, akkor ajánljuk a mindenre kiterjedő fejtágítónkat ebben a témában, amit itt olvashattok el.

hirdetés