hirdetés

45 000 Ft a Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli porszívó

Fantasztikus vezeték nélküli, felmosós állóporszívó kuponozható

hír
45 000 Ft a Proscenic P11 Mopping vezeték nélküli porszívó 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-06

Továbbra is imádjuk a Prosenic P11 termékeket, nemcsak kiváló ár-érték arányuk, hanem megbízhatóságuk miatt is. A Banggood születésnapja alkalmából új kupont adott a P11 Mopping porszívó és felmosóra, így most szuper áron bővítheted az otthoni takarítóarzenálodat. A Mopping 35 kPa szívóerővel küzd meg a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Az új kuponal most 45 000 Ft-ért vásárolhatod meg. Mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat?

A porszívó fejére LED világítást szereltek, vagyis a szekrények és az ágy alatt is megtaláljátok a rejtőzködő porcicákat, ráadásul oldalirányban 180 fokkal, fel-le pedig 90 fokban elfordítható.

Több kefét és kiegészítőt is kapsz hozzá és mindezekért a Banggood Anniversary BG0f6cd8 kuponjával 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetned.

hirdetés