hirdetés

41 000 Ft alatt vihető az aksis Moosoo TD1-Mate porszívó

Hulk erejével számol le a kosszal

hír
41 000 Ft alatt vihető az aksis Moosoo TD1-Mate porszívó 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-23

A modern, futurisztikus dizájnú Moosoo TD1-Mate állóporszívó 33 kPa szívóerővel, 45 perc üzemidővel, zöld fénnyel és 420 W-os kefe nélküli motorral extrán alacsony áron érkezik a Techtober Fesztünkre. Bármikor könnyedén körbeszaladhatsz vele a lakásban egy gyors takarítás erejéig, de a hosszabb és alapos munka során is remek társad lesz, nem hagy menekülni egy bujkáló porcicát sem.

A Techtober fesztünk keretén belül az ára mindössze 40 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az egyedi RendkinaiA71  kuponkód felhasználásával. A termék európai raktárból, ingyenesen fog érkezni Banggoodról. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más porszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés