hirdetés

35 200 Ft-ért vihető a FlashFish E200 power station

200 W-os teljesítménnyel és számos porttal rendelkezik

hír
35 200 Ft-ért vihető a FlashFish E200 power station 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

Amíg nincs egy ilyen energiaállomásod, mint amilyen a FlashFish E200, addig nem is tudod, hogy mekkora szükséged van rá. Gondolj csak bele, mennyivel komfortosabbá teheti egy közelben lévő áramforrás a kempingezéseket és a kerti munkákat, sőt még áramszünetek esetén is a segítségedre siet. Ehhez a 151 Wh kapacitású, 200 W-os teljesítményű power station eszközhöz napelemet is köthetsz, így a tiszta energiaforrást is képes biztosítani. Ehhez a termékhez alacsony ár dukál, így a 35 200 forint több mint megérős.

A power stationök között ez egy belépőkategóriás eszköznek számít, de még ehhez képest is nagyon kedvező áron lehet megvásárolni. Banggoodon most a BGAnniv140  kuponkóddal mindösszesen csak 35 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes és gyors kiszállítással.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés