hirdetés

30 000 Ft alatt vihető a Proscenic T22 air fryer

Kompakt méret, 5 literes kosár, érintőpanel és applikációs vezérlés

hír
30 000 Ft alatt vihető a Proscenic T22 air fryer 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-31

Nagyon telített az olajmentes fritőzök piaca, hisz egyre nagyobb divat lett az egészséges étkezés és a gyorsabb konyhai műveletek iránti igény, de ezen a területen is megállja a helyét a Proscenic márka. A Proscenic T22 forró levegős fritőz kitűnik remek ára mellett, az érintőpaneljével, okostelefonos és hangasszisztens vezérlésével, a könnyed szétszedhetőségével és mosogatógépben való tisztíthatóságával. Ha úgy érzed, hogy a te konyhádból is hiányzik egy megbízható air fryer, akkor most zsebeld be, amíg még ilyen jó áron kapható a Ranvee-nél.

A T22 használata pofon egyszerű: használhatod a hangasszisztenst, angol utasításokkal, a tetején található érintőpanelt vagy a mobilos applikációt, amikkel választhatsz a 13 előre programozott sütési mód közül, állíthatod a sütési időt és hőmérsékletet (75-205℃ között), sőt ha beállítod a telefonra, értesítéseket is kaphatsz, ha szükséges a fritőz kosarát megrázni vagy már el is készült az étel benne. Ezeken felül az appban több mint 100 recept között is böngészhetsz vagy menthetsz el sajátokat.

A Ranvee lengyel raktárából, gyors szállítással, a DMBG2V6ZCGC6  kuponnal most csak 29 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted.

hirdetés