hirdetés

3 színhőmérsékletű, 40 cm-es monitorlámpa kuponozható

Nem tükröződik a képernyőn, érintőgombos és állítható 10 600 Ft-ért cserébe

hír
3 színhőmérsékletű, 40 cm-es monitorlámpa kuponozható 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-07

A Ranvee-től hoztunk egy olyan 40 cm hosszú monitorlámpát, ami egy praktikus és kényelmes választás lehet, ha kímélni szeretnéd a szemedet, még akkor is, amikor a számítógéped előtt ülsz több órán keresztül. A kezelése roppant egyszerű az érintőgomboknak hála. A színhőmérséklete 3 módban állítható, a fényerejére pedig nem lehet panasz és mentes a mindenféle, villogó RGB LED-ektől. Most nagyon baráti áron, 11 000 forint alatt juthatsz hozzá kuponnal.

A felhelyezése sem lehetne egyszerűbb: mindössze annyit kell tenned, hogy rögzíted a csíptetőjét a számítógép képernyőjére, utána pedig a kialakításának köszönhetően könnyedén dönthető a kívánt szögbe. A monitor hátulján az ellensúly teszi lehetővé, hogy mindenféle monitorhoz használható.

Irány a Ranvee oldala és használd a 9Y2PYQTJ1W63  kuponkódot, hogy 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe megrendelhesd és búcsút mondhass a fáradt szemeknek!

hirdetés