hirdetés

18 000 Ft alatt a BlitzWolf okoskonnektor 5-ös pakkban

Fedezd fel te is az okosotthon varázsát!

hír
18 000 Ft alatt a BlitzWolf okoskonnektor 5-ös pakkban 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-27

Ha még kényelmesebbé szeretnéd tenni othhonodat vagy munkakörnyezetedet, a BlitzWolf BW-SHP15 okoskonnektor lehet a tökéletes választás. Ez az apró, EU szabványú eszköz nemcsak távoli vezérlést és időzítési funkciókat kínál, de kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokkal is. Ez azt jelenti, hogy akár hangvezérléssel is könnyedén irányíthatod az elektromos készülékeidet. Ezekből sosem elég egy, így az akciós, ötös pakkot érdemes rendelni.

Az Alexa és a Google Assistant támogatásával az okosotthon rendszered teljes mértékben kezedben tarthatod – minden csak egy parancsra van! Ez az eszköz nemcsak praktikus, de erős is! A BW-SHP15 akár 3680 W-os teljesítményt is kibír, és 16 A áramerősségig támogatja a csatlakoztatott eszközöket. Így könnyedén megbirkózik a különböző energiaigényű háztartási eszközökkel is. Ez különösen hasznos lehet, ha nagyobb gépeket, például hősugárzót vagy konyhai készülékeket szeretnél okosan vezérelni. Az ABS+PC anyagú ház pedig tűzálló, így biztonságban érezheted magad a mindennapokban.

Kompakt méreteinek köszönhetően a BlitzWolf BW-SHP15 nem foglal sok helyet (mindössze 49x49x82 mm), így szinte észrevétlenül beilleszthető bármelyik otthoni konnektorba. Fontos azonban megjegyezni, hogy a BlitzWolf alkalmazás már nem támogatott, ezért a használathoz töltsd le a Tuya vagy Smart Life applikációt. Továbbá szükséged lesz egy Zigbee 3.0 Gateway eszközre, amelyet könnyedén beszerezhetsz akár Aliexpressről is. A BlitzWolf BW-SHP15 kompatibilis minden Tuya Zigbee 3.0 Gateway hubbal.

A BlitzWolf BW-SHP15 okoskonnektor jelenleg 17 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető a BG842b36  kuponkód használatával, de rögtön 5 darabot kapsz ennyiért, ráadásul ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés