hirdetés

170 ezer alatt a Ninkear A15 Plus laptop

Tesztünk is van róla és most nagyon olcsó

hír
170 ezer alatt a Ninkear A15 Plus laptop 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-02

Ninkear A15 Plus a cég legjobb laptopja, ami nagyon sok mindent ad az áráért: teljesértékű Type-C port, amin keresztül tölteni is lehet, elég jó üzemidő, 32 GB-os RAM, 1 TB-os SSD-háttértár és a központi mag sem rossz, az AMD-től jött bele egy Ryzen 7-es mozgatni a biteket.

Kapott néhány extrát is: duális WiFi, Bluetooth modul, ujjlenyomat-olvasó, billentyűzet háttérvilágítás és Windows 11 Home licensz is került rá. Meglepő, de ebbe az árkategóriába belefért még a 32 GB-os DDR4 RAM és egy 1 TB-os SSD is, jó hír, hogy pár csavar eltávolításával minden alkatrészhez hozzá lehet férni. A rossz hír viszont az, hogy csak egy-egy kiosztás van a memóriának és az SSD-nek is, szóval bővíteni nem lehet, de a meglévő is bőven elég.

A notebook a BGRSEPTNA15P  kuponnal 164 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és EU-s raktárból gyorsan megérkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés