hirdetés

150 000 Ft alatt az N-One Nbook Air

Dupla kijelzős csoda igazán baráti áron

hír
150 000 Ft alatt az N-One Nbook Air 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-02

Az N-One egy dinamikusan fejlődő kínai tech vállalat, amely nem riad vissza az innovációktól. A jól ismert, kedvező árú táblagépeik mellett olyan izgalmas eszközöket is kínálnak, mint az Nbook Fly notebook, de az igazán különleges a palettán az Nbook Air. Ez a modell egyedi dupla kijelzővel rendelkezik, és teljesen hiányzik róla a fizikai billentyűzet. Az N-One Nbook Air mindössze 149 000 Ft-ért elérhető, ami rendkívül versenyképes ár a hasonló típusú notebookok között, amelyek általában jóval drágábbak ennél.

A megfizethetőség érdekében a gyártó egy alap konfigurációt választott: az Intel N100-as processzor mellett 16 GB LPDDR5-ös memória található a gépben, valamint egy 512 GB-os SSD tárhely biztosítja a megfelelő kapacitást. Ez a hardver gond nélkül kezeli a 4K/60fps tartalmakat, bár nagyobb grafikus teljesítményt nem érdemes várni tőle.

Az eszközben egy 69,3 Wh kapacitású akkumulátor található, és a minimalista dizájnnak köszönhetően csupán a legszükségesebb portokat kapjuk: két teljes funkcionalitású Type-C csatlakozót, egy hagyományos töltő bemenetet és egy jack csatlakozót a fülhallgató számára.

Az N-One Nbook Air laptopot a BGRSEPTNNBA  kuponkód segítségével csupán 149 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a Banggod Anniversary sale keretében. Ingyenes szállításal, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád. Ráadásul hozzácsapnak még ajándékba egy notebook táskát, egeret és billentyűzetet is. Ennyi pénzért ez fantasztikusan jó ajánlat.

hirdetés