hirdetés

15 700 Ft-ért kuponozhatod a Popdeer PD-J01 zsebbikát

Megbízható teljesítmény a legextrémebb helyzetekben is

hír
15 700 Ft-ért kuponozhatod a Popdeer PD-J01 zsebbikát 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-08

Télen, amikor a hideg időjárás miatt az autó akkumulátora könnyebben lemerülhet, fontos, hogy legyen egy megbízható eszköz a kezedben. De mi van, ha tényleg lemerül az akkumulátor, és épp úton vagy egy havas reggelen? A Popdeer PD-J01 nemcsak hogy biztosítja, hogy soha ne érjen meglepetés, de extra funkcióinak köszönhetően sokkal több, mint egy egyszerű autós indító. Nemcsak a hideg téli napokon, de az év bármely szakában számíthatsz rá, amikor szükséged van rá.

Az extra LED világítás három különböző módban működik, és egészen erős fényt ad. A gyártó állítása szerint a leggyengébb fokozaton akár négy napig folyamatos világítást biztosíthat, ami vészhelyzetben életmentő lehet. A tízféle intelligens védelemi rendszer, mint például a rövidzárlat elleni védelem és a szikrák megakadályozása garantálja, hogy az eszköz mindig biztonságosan működjön. Az erős, strapabíró külső burkolat megvédi az eszközt a por, a víz és az ütődések ellen, így nem kell aggódnod, hogy sérülne akár extrém körülmények között is.

A Popdeer PD-J01 zsebbika a BG402fda  kuponkód felhasználásával most mindössze 15 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Európai raktárból érkezik, és az ingyenes szállítás miatt nem kell külön díjakkal számolnod, csak várni a csomagot, ami biztonságban elér hozzád.

hirdetés