hirdetés

100 000 Ft alatt a CASIRIS OmniStar L80 projektor

Betyáros fényerő

hír
100 000 Ft alatt a CASIRIS OmniStar L80 projektor 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-14

A CASIRIS OmniStar L80 projektor minden otthoni mozirajongó álma, hiszen kimagasló fényereje és 4K támogatása elképesztő képi élményt nyújt. Ez a projektor könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb márkák modelljeivel, ráadásul ár-érték arányban is kiemelkedő. Az 1500 ANSI lumenes fényerő és az Android rendszerrel ellátott funkciók a kényelmes szórakozást garantálják. Kuponunk segítségével ráadásul az ára sem szállt el, 97 700 forintért viheted is.

Az Android 9.0 rendszer lehetővé teszi a tartalmak streamingjét különböző alkalmazásokból, miközben a vezeték nélküli képtükrözés opciója (Chromecast támogatással) megkönnyíti, hogy bármit, amit a telefonodon vagy laptopodon nézel, azonnal átvigyél a nagy képernyőre. A különböző portok, mint a HDMI és USB bemenetek, tovább bővítik a csatlakozási lehetőségeidet, így a legtöbb eszközzel kompatibilis. Zajszintje pedig mindössze 30 dB, így zümögéssel biztosan nem fogja elrontani a moziélményt.

A CASIRIS OmniStar L80 projektor a BGANNIPR27  kuponkóddal most 97 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető. A termék cseh raktárból érkezik, ingyenes és gyors szállításra számíthatsz, ami nagy előnyt jelent a vásárlás során.

hirdetés