hirdetés

10 000 Ft alatt kuponozható az Ajazz AJ159P e-sport egér

Egy egér, amely nemcsak könnyű, de pontos is!

hír
10 000 Ft alatt kuponozható az Ajazz AJ159P e-sport egér 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-27

Az Ajazz AJ159P e-sport egér azoknak készült, akik nem elégszenek meg az átlagos teljesítménnyel, legyen szó komoly gamingről vagy precíz munkáról. Az egér különlegessége a dual mode csatlakozási lehetőség: választhatsz a 2.4G vezeték nélküli vagy a vezetékes kapcsolat között, attól függően, hogy milyen helyzetben használod. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy mindig kényelmesen és zökkenőmentesen dolgozhass, vagy épp játszhass, függetlenül attól, hol vagy.

Mindössze 56 grammos tömegével az Ajazz AJ159P egér a legkönnyebbek közé tartozik. Ez a pehelykönnyű kialakítás nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem gyorsabb reakcióidőt is biztosít. Emellett a mérete is ideális: a 118,1×63,1×37,7 mm-es design kényelmes fogást garantál, így hosszú órákon keresztül is ergonomikusan használható. Ideális választás lehet azok számára, akik sok időt töltenek gép előtt, legyen szó játékokról vagy munkáról.

Az egyik legnagyobb előnye az AJ159P-nek a dual connection funkció, ami lehetővé teszi, hogy 2.4G vezeték nélküli vagy vezetékes módban használd az egeret. Ha fontos a mozgásszabadság, vagy épp úton vagy, válaszd a vezeték nélküli kapcsolatot. Ha pedig precízebb irányításra vagy folyamatos kapcsolat stabilitására van szükséged, a vezetékes mód mindig rendelkezésedre áll. Ráadásul a 400 mAh-s akkumulátor gondoskodik arról, hogy hosszú órákon keresztül használhasd az egeret anélkül, hogy folyamatosan töltőre lenne szükséged.

Nemcsak a teljesítmény terén nyűgöz le, de a megjelenése is figyelemre méltó. A fekete és fehér színvariációknak köszönhetően könnyedén beilleszthető bármilyen setupba, legyen szó gaming állomásról vagy irodai környezetről. Az egyszerű, de modern dizájn biztosítja, hogy az egér stílusos kiegészítője legyen az asztalodnak, miközben rendkívüli funkcionalitással is rendelkezik. Szoftveresen állíthatók a részletek, illetve a gombokat külön lehet programozni is.

A csomag tartalmaz egy mágneses töltőállomást, ami nemcsak praktikus, de nagyon menő is. Csak helyezd rá az egeret, és már tölt is – nincs szükség kábellel bajlódni, egyszerűen és gyorsan feltöltheted az egeret, hogy mindig használatra kész legyen. Az aljára RGB világítás is került, aminek a fénye állítható. Az Ajazz AJ159P e-sport egér tökéletes választás, ha olyan egeret keresel, ami kényelmes, könnyű, mégis kiemelkedő teljesítményt nyújt. A BGAnniv211  kuponkód felhasználásával most 9700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, és ebben már benne van a szállítási költség is.

hirdetés