hirdetés

Zhenevo Z1 projektor: Megfizethető otthoni moziélmény

Praktikus és megérős megoldás otthoni vetítésekhez

hír
Zhenevo Z1 projektor: Megfizethető otthoni moziélmény 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-29

A Zhenevo Z1 projektor azok számára lehet jó választás, akik szeretnének egy egyszerű, megfizethető eszközt otthoni vetítésekhez, anélkül, hogy a prémium kategória drágább modelljeit választanák. Ez a készülék Android TV 12 rendszert futtat, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférj kedvenc streaming szolgáltatásaidhoz, és a kompakt kialakítása révén rugalmasan elhelyezhető szinte bárhol a lakásban. Nem egy csúcstechnológiás vetítő, de az árkategóriájában tisztességes képminőséget és funkciókat kínál.

Ezen felül a vetítő többféle egyéb csatlakozási lehetőséget is kínál, ami rugalmassá teszi a használatát különféle eszközökkel. A HDMI port segítségével könnyedén csatlakoztathatod a projektorhoz laptopodat, játékkonzolodat vagy akár Blu-ray lejátszódat is, hogy közvetlenül nagyobb kijelzőn élvezhesd a tartalmakat. Az USB portok lehetővé teszik, hogy pendrive-okról, külső merevlemezekről játssz le videókat vagy mutass be prezentációkat.

A Zhenevo Z1 egy megfizethető, belépő szintű projektor, amely az árkategóriájához mérten kielégítő teljesítményt nyújt. A BGANNIPR41  kuponkóddal most csupán 58 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be, és ha nem a legmagasabb elvárásokkal indulsz neki, elégedett lehetsz vele. Hamarosan teszt is érkezik róla, ami még pontosabb képet ad majd a működéséről. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád.

hirdetés