hirdetés

Yisora I8 porszívó: stílusos és mesteri 20 ezer forintért

Erős, ergonomikus és a praktikus stick porszívó

hír
Yisora I8 porszívó: stílusos és mesteri 20 ezer forintért 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-30

A Yisora I8 porszívó jól néz ki és teljesen vállalható a teljesítménye ezért az árért. A szaténfényű cseresznye-grafitszürke színösszeállítás mutatós, nem mintha ez számítana egy takarító eszköznél, de azért jó ránézni. Ez a vezetékes porszívó mindent tud, amit kategóriájában elvárunk tőle.

A 80-105 cm között állítható teleszkópos fémcsöve, lehetővé teszi, hogy mindig a legkényelmesebb pozícióban takaríthass. A porszívó padlótisztító fejébe épített négy LED-lámpa biztosítja, hogy a legrejtettebb sarkokat is láthasd, így semmi sem marad észrevétlen.

Az I8 porszívó egy teljesen zárt, 5 lépcsős, ciklonos szűrőrendszerrel rendelkezik, amely a nagyobb részeket és a finom port is 99,99%-os hatékonysággal gyűjti össze. Ez biztosítja, hogy a levegő, amit belélegzel, mindig tiszta maradjon. A 0,8 literes porgyűjtő tartályt egyetlen mozdulattal, könnyedén kiürítheted, így a takarítás után sem kell bajlódnod a hulladékkal. Az egyedi V-alakú motoros kefe rendkívül praktikus, úgy gyűjti össze a hajat, szőröket, szöszöket, hogy minimalizálja ezeknek az összegabalyodását. Ami még abszolút kiemelendő tulajdonsága, hogy megáll a maga lábán, szóval nem kell neki támasztani sem a falnak, sem a bútoroknak, elég a fejnél megnyomni a stabilizáló gombot és megáll, ahol épp vagy.

Elegendő szívóereje, könnyű kezelhetősége és sokoldalú használata mellett rendkívül gazdaságos is, hiszen a Banggood akciójában, a BGefe2d5  kuponkódért cserébe mindössze 20 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért beszerezhető. Egyéb költséggel nem kell számolni és az európai raktárból napokon belül megérkezik.

hirdetés