hirdetés

Xunsvfox XYH20 Pro egér – nemcsak a neve futurisztikus, hanem a kinézete is

Érdekes formatervezés és elég jó paraméterek, ez a Xunsvfox XYH20 Pro egér

hír
Xunsvfox XYH20 Pro egér – nemcsak a neve futurisztikus, hanem a kinézete is 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-19

Valamikor a kétezres évek közepén kaptam egy Harman Kardon Soundsticks speakert, ami egy totál átlátszó műanyagban lévő hangcucc. Imádtam, de valahogy kinőttem ezt a stílust. Ha te még odavagy az űrdizájnért, akkor hoztunk neked egy transzparens egeret.

Az egér mérete (126x62x38,5 mm) jól illeszkedik a kézbe, így akár órákig is kényelmesen használhatod anélkül, hogy rágörcsölne a kezed az egérre. Gombjai teljesen némák, amelyet sok felhasználó kedvel. Kijelzővel is felszerelték, amin ellenőrizhető a töltöttségi szint. Az 500 mA akkumulátorkapacitás hosszú üzemidőt biztosít, így nem kell állandóan töltésre gondolnod és amikor végül mégis eljön az ideje, a töltőbázis segítségével könnyedén feltöltheted, így az egér mindig készen áll a használatra. Ha pedig azon „tárolod”, akkor soha nem kell manuálisan töltened, amit egyébként Type-C porton keresztül megtehetsz.

A Xunsvfox XYH20 Pro tehát nem csupán egy újabb vezeték nélküli egér, egy olyan eszköz, amely a praktikumot stílussal és kimagasló teljesítménnyel ötvözi. Mindezt pedig most a Banggoodon, a BG67b573  kuponkódért cserébe 7 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezheted meg, ami kifejezetten kedvező egy ilyen jól működő, menő kis egérért.

hirdetés