hirdetés

Xiaomi Mijia éjjelifény mozgásérzékelővel 5200 Ft-ért

Praktikus és stílusos megoldás az éjszakai világításhoz

hír
Xiaomi Mijia éjjelifény mozgásérzékelővel 5200 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-25

A Xiaomi Mijia kütyüje egy modern és okos éjjeli fény, amely ideális megoldást nyújt, ha szeretnéd, hogy otthonod sötétebb helyiségei is kellemes, gyengéd világítást kapjanak. Ez az eszköz nemcsak esztétikus megjelenésével hódít, hanem a legfejlettebb szenzorok révén érzékeli a környezetét, így egyszerre energiatakarékos és kényelmesen használható. A kívánt fényerőt könnyedén beállíthatod, és kompakt, stílusos kialakítása révén bármely beltéri térben jól mutat.

A praktikus kezelőgomb segítségével könnyedén válthatsz a folyamatos fény (ON) és a szenzormód (AUTO) között, vagy teljesen ki is kapcsolhatod (OFF), ha nincs szükséged rá. Ez a sokoldalú vezérlés biztosítja, hogy mindig a helyzetnek megfelelő világítást kapj, legyen szó éjszakai sétáról vagy éppen a gyerekszoba halk megvilágításáról.

További előnye, hogy könnyedén felszerelhető: a lámpa hátulján található mágneses alap és a 3M ragasztó segítségével gyorsan és stabilan rögzítheted fém felületeken vagy más, sima falakon. Az eszközt egy mozdulattal áthelyezheted, és a mágneses rögzítés révén nincs szükség fúrásra vagy komolyabb telepítésre. Könnyedén felhelyezheted a konyhában, a folyosón vagy akár a szekrényben is, hogy minden helyiségben pontosan ott legyen világítás ahol, és amikor szükséges. A Xiaomi Mijia éjjeli fény ára most a BG60773b  kuponkód felhasználásával 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás is benne van, így egyéb költségekkel nem kell számolnod.

hirdetés