hirdetés

Xiaomi Mijia aksis autómosó 26 000 Ft alatt rendelhető

Elég jó kapacitás, nagy víznyomás és egykezes használat jellemzi

hír
Xiaomi Mijia aksis autómosó 26 000 Ft alatt rendelhető 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-11

Nincs többé koszos autó és koszos kerti bútorok, ezzel a kompakt Xiaomi Mijia akkumulátoros mosóval, bárhol és bármikor nekieshetsz a szennyeződéseknek. 160 l/h vízkibocsátásával, 1,5 MPa erős víznyomásával és 250 ml-es szappantartályával hatékonyan tisztítja az autó karosszériáján és a gumiabroncsokon lévő koszlerakódásokat. Többféle öblítési móddal és 6 méteres PVC tömlővel érkezik. 2000 mAh-s akkuja 15 perces folyamatos használatot biztosít, ami pont elegendő lehet egy gyors mosásra.

Ráadásul tartozékként érkezik hozzá egy jó minőségű, 6 méter hosszú PVC vízcső is, hogy semmi se álljon az azonnali mosás útjába. A szórófej végét tekerve pedig háromféle vízszórási üzemmód között variálhatsz: nagynyomású, legyező alakú és habos.

A Banggoodon most nagyon kedvező áron, 25 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted, ingyenes szállítás mellett, ha használod a BG791cc8  kuponkódot.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés