hirdetés

Xiaomi Mijia Air Pump 1S akkus kompresszor pár ezerért

Sokkal olcsóbb kint, mint a hazai webáruházakban

hír
Xiaomi Mijia Air Pump 1S akkus kompresszor pár ezerért 1

Forrás: Aliexpress, Wideal Global Store

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-12

Nincs több aggódás a váratlanul leeresztő kerekek miatt, nem lesz több felfújhatatlan labda és kempingmatrac. A Xiaomi márkát már nem kell bemutatnom, tőlük hoztuk el a kompakt, hordozható Xiaomi Mijia Air Pump 1S akkus kompresszort, vele bármikor, bárhol, gyorsan és egyszerűen felfújhatod kerékpárod, rollered, autód, motorod kerekeit, sportlabdáid vagy egyéb felfújható cuccaidat. Az elengedhetetlen kiegészítő ráadásul sokkal olcsóbban megvehető az Aliexpressről, mint a hazai webáruházakból.

A Xiaomi Mijia Air Pump 1S automatikusan leállítja a gumiabroncsok felfújását, amikor eléri a kívánt, előre beállított nyomást. Emellett megjegyzi a nyomásértékeket, így nem kell ismételten beállítani.

A rugalmas tömlőnek köszönhetően a gumiabroncsokat könnyedén felfújhatod, függetlenül attól, hogy hol van a kerékszelep, ez a rollereknél nagy áldás lehet, hisz sokszor komoly kihívást tud okozni az elérhetetlen szelepekhez való csatlakozás. A 2000 mAh-s akkumulátora elég sok felfújásra ad teret, a felhasználói visszajelzések alapján egy autó kereket ötször, egy labdát pedig harmincnál is többször felfújhatsz egyetlen töltéssel. Az eszköz lemerülése esetén pedig bármilyen Type-C kábel segítségével töltheted akár útközben is power bankről vagy az autó szivargyújtójáról, körülbelül 3 óra alatt töltődik fel teljesen.

A Xiaomi Mijia Air Pump 1S hordozható, akkus kompresszor tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és könnyen használható eszközt keresnek a gumiabroncsok, sportlabdák és egyéb felfújható eszközök karbantartásához. Az Aliexpress oldalán a hazai webáruházakhoz képest sokkal olcsóbban, 13 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg az AEFS03  vagy a RendeljFS3  kuponkód használatával.

Ráadásul épp zajlik az Aliexpress Fall Savings, így érdemes körbenézned az eseményük oldalán a további ütős akciókért!

hirdetés