hirdetés

Világosodj meg BlitzWolf BW-CML5 monitorlámpával

Most még inkább megérős választás

hír
Világosodj meg BlitzWolf BW-CML5 monitorlámpával 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-19

Sokat dolgozol vagy tanulsz este a számítógépen és szeretnéd megvilágítani a munkafelületet anélkül, hogy a fényforrás helyet venne el az íróasztalodról? A BlitzWolf BW-CML5 monitorlámpa szuper választás azok számára, akik praktikus és könnyen kezelhető megoldást keresnek erre a problémára. Az egyszerű használat és a személyre szabhatóság miatt ez a modell kiemelkedik a monitorlámpák között. A Sulifeszt 2024 keretében most 7800 Ft-ért juthatsz hozzá, ami igazán kedvező ár egy ilyen hasznos eszközért.

az általa kibocsátott fényt pedig frontálisan, közvetlenül az asztalodra irányítja. Ez a kialakítás biztosítja, hogy a munkaterület optimálisan megvilágított legyen, anélkül, hogy bármi útban lenne.

A BlitzWolf BW-CML5 most 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhető be a Sulifeszt 2024 akciójának keretében, a Rendkinai917  kuponkód használatával. Ha praktikus, esztétikus és könnyen kezelhető megoldást keresel az asztalod megvilágításához, ez az ajánlat neked szól.

hirdetés