hirdetés

Vezeték nélkül, egyszerűen: BlitzWolf BW-CS7

Leáldozott a HDMI kábelnek?

hír
Vezeték nélkül, egyszerűen: BlitzWolf BW-CS7 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-07-24

A BlitzWolf kütyüje, a BW-CS7, valódi áttörést jelenthet a képátvitel világában. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy HDMI kábel nélkül továbbítsunk képet egy távoli kijelzőre vagy vetítőre, akár 50 méteres távolságig. Ha eddig úgy gondoltad, hogy a hosszú HDMI kábelek túl macerásak, (illetve ilyen távolságban már igen költségesek is) itt az ideje, hogy megismerkedj az új generációs technológiával.

A BlitzWolf BW-CS7 ideális választás lehet olyan környezetekben, ahol a fizikai vagy esztétikai korlátok miatt problémás a hagyományos kábelek használata. Akár az otthoni szórakoztató központban, akár a munkahelyi prezentációkon vagy találkozókon, a BW-CS7 egyszerűsítheti az életünket és hozzájárulhat a rendezett, kábelek nélküli környezethez.

A BlitzWolf BW-CS7 egy korszerű, költséghatékony megoldás mindazok számára, akik szeretnék felváltani a hagyományos HDMI kábeleket valami modernebb és kényelmesebb alternatívával. A terméket a BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében a RendKinai829  kuponkóddal most 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megvásárolni.

hirdetés