hirdetés

Újra kuponozható az Astrolux BS06 biciklilámpa

Erő és sokoldalúság a bringázáshoz

hír
Újra kuponozható az Astrolux BS06 biciklilámpa 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-02

Az Astrolux BS06 biciklilámpa minden szempontból kiemelkedő darab. Hat nagy teljesítményű LED-jével brutális fényerőt nyújt, ami akár egy autó reflektorával is felveszi a versenyt. Az ára kuponunk felhasználásával most 10 800 Ft, ami kifejezetten kedvező, főleg, ha figyelembe vesszük a benne rejlő extrákat és a praktikus funkciókat.

Az Astrolux BS06 nemcsak erős, hanem praktikus is. Az IPX6 vízállóság garantálja, hogy az eső ne jelentsen problémát, akárhol is jársz. A felszerelése gyors és egyszerű, ráadásul kétféle felfogatást is adnak hozzá, így bármilyen kerékpárra könnyedén felpattinthatod. A lámpa masszív alumínium háza pedig nemcsak szép, hanem tartós is, így hosszú élettartamra számíthatsz.

Összességében egy igen jó biciklilámpa az Astrolux BS06, de nyilván nem is filléres tétel. A BGTYBS06B  kuponkóddal viszont barátibb áron, 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen. Ha pedig hátsó lámpát is szereznél hozzá, ugyanezzel a kuponnal 13 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért olyan csomagot is választhatsz, amely azt is tartalmazza.

hirdetés