hirdetés

Újdonság: MoesHouse okos levegőminőség- és CO2-érzékelő

hír
Újdonság: MoesHouse okos levegőminőség- és CO2-érzékelő 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-27

Az intelligens eszközök kényelmet és biztonságot nyújtanak számunkra, mint például egy okos gázszivárgás-érzékelő. A MoesHouse újdonsága figyeli a lakásban a szén-dioxid jelenlétét és ha megemelkedett értékeket észlel, azonnal figyelmezteti a tulajdonost. Ráadásul a hőmérsékletet és a páratartalmat is nyomon követheted vele akár a Tuya applikáción keresztül. A Banggoodról most 2 év garanciával együtt 15 000 forint alatt megrendelhető.

A legjobb, hogy ez az eszköz Tuya Smart applikáció kompatibilis, így bármikor ellenőrizheted otthonod levegőminőségét, hőmérsékletét és a páratartalmat a telefonodon, akkor is nyugodt lehetsz, amikor nem tartózkodsz otthon. Ha okosotthon rendszerbe integrálod az érzékelőt, akkor automatizálhatod más okos eszközökkel együtt, például beállíthatod, hogy automatikusan nyissa ki az ablakot, amikor a mért CO2-koncentráció meghaladja a biztonságos értéket, vagy kapcsolja be a légkondicionálót, amikor a hőmérséklet túl magas. A MoesHouse érzékelőjét színes LED kijelzővel és beépített, nagy kapacitású, újratölthető akkumulátorral szerelték fel, amelynek hála a kütyü 40 órás készenléti idővel rendelkezik. Lemerülés esetén pedig egy Type-C kábel segítségével könnyedén újratölthető.

A Banggood oldaláról most csak 14 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte cserébe, ha használod a BG15ab24  kuponkódot. Ráadásul 2 év garanciával együtt vásárolhatod meg. Csak egy minimális, 300 forintos szállítási költséggel kell majd kalkulálnod.

hirdetés