hirdetés

Új Meizu mblue AR09 füles ANC-vel és ENC-vel 7200 Ft-ért

Kettős zajszűrés, 24 órás üzemidő, térhangzás és HiFi hangminőség

hír
Új Meizu mblue AR09 füles ANC-vel és ENC-vel 7200 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-01

Visszatért egy régi nagy kedvenc a Meizu márka egy nagyon is jónak ígérkező Bluetooth fülhallgatóval. Ezt a vezeték nélküli, in-ear modellt kettős -ANC+ENC- zajszűrős technológiával szerelték fel. Nagyon hosszú, akár 24 órás üzemidőt, HiFi hangminőséget és térhangzást is kapott. A jelenlegi előrendelési, 7200 forintos ára miatt is tökéletes választás lehet bárki számára, aki egy ütős és jónak ígérkező újdonságra vágyik.

míg az ENC érzékeli a környezeti zajokat, és ezeket a zajokat kiszűri, hogy a beszélgetés tisztább legyen, addig az ANC zenehallgatás közben ismeri fel a nem kívánt hangokat, majd ellentétes hanghullámokat generál, hogy semlegesítse azokat egészen -28 dB-ig. Mind a telefonhívásaid, mind pedig a zenei élményed kristálytiszta és minőségi lesz. Azonban ha úton vagy és biztonságosabban szeretnél közlekedni, akkor mindenképpen kapcsold be a transzparens módot, ami minimálisan beengedi a külső hangokat is. A magas minőségű hangokért a 10 mm-es hangszóró felel, a gyártó HiFi és térbeli hangzást ígér általa. A telefonodhoz Bluetooth 5.4 segítségével csatlakoztatható, minimális késleltetési idő mellett.

A Banggoodon előrendeléses áron, mindössze 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért le is csaphatsz rá abban a színben, amelyik a legjobban tetszik. Kupont sem kell hozzá használnod és a szállítás ingyenes lesz.

hirdetés