hirdetés

Új Lenovo Lecoo Bluetooth füles és hangszóró fillérekért

Két új termék a minőségi márka égisze alatt pár ezer forintért

hír
Új Lenovo Lecoo Bluetooth füles és hangszóró fillérekért 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-16

A közkedvelt és minőségi termékeiről híres Lenovo almárkája a Lecoo két, szinte filléres újdonsággal rukkolt elő. A hihetetlenül alacsony áruk mellett a menő kinézetük és az egész jó specifikációjuk fogott meg minket. A Lenovo Lecoo DS111 hangszóró vezetékes és vezeték nélküli módban is használható és menő RGB világítást is kapott, míg a Bluetooth-os Lenovo Lecoo EW316 fülhallgató egy nagyon dizájnos átlátszó tokot, ENC zajszűrést és kompozit membránt tudhat magáénak. Mindkét termék 5000 forint környékén vihető.

A Banggood oldalán mindösszesen csak 4200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett. Érdemes sietni, hisz már csak 9 db maradt raktáron a nagyon jó áru újdonságból.

Lenovo Lecoo EW316 fülhallgató

A Lenovo Lecoo legújabb fülesét fekete és fehér színben is piacra dobták és mindösszesen csak 50 grammos tömeggel érkezik, így viselésük hosszabb távon is kényelmes lesz, mondhatni érezni sem fogod, hogy valami a füledbe van. Megjelenésük nagyon pofásra sikeredett az átlátszó tetejű töltőtokkal. A Bluetooth 5.3 segítségével csatlakozó fülhallgató 25 mAh-s aksikat, a töltőtok pedig 300 mAh kapacitású akkut kapott. A gyártó a készenléti időt 250 órára lőtte be a zene- és hívási üzemidőt pedig körülbelül 3 órára, így a hihetetlenül alacsony árára már valamilyen szintű magyarázatot kapunk. Lemerülés esetén körülbelül 1,5 óráig tart újratölteni.

A Lenovo Lecoo EW316 kompozit membrán egységgel rendelkezik, a gyártó szerint jó hangzást nyújt gazdag basszusokkal, tiszta közepes és éles magas hangokkal. ENC zajszűréssel is ellátták így a környezeti zajok nem fognak bezavarni a hívások során. Illetve felvértezték a szokásos érintésérzékeny vezérlőkkel, amelyek a fülhallgatókon lehetővé teszik, hogy könnyedén irányítsd a zene lejátszását, szüneteltetését, a hívások fogadását és elutasítását valamint a hangerőszabályzást.

Kétféle mód közül választhatsz: használhatod játékokhoz is a Game Mode-nak hála, így alacsony késleltetéssel élvezheted a kép és a hang szinkronitását és bármikor könnyedén visszaválthatsz, ha inkább zenét hallgatnál.

Legyen neked elsők közt a pofás újdonságból, mindösszesen csak 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Banggood oldaláról, ingyenes szállítás mellett!

hirdetés